X

Werkzaamheden

NIEUWBOUW, VERBOUW EN ONDERHOUD

Nieuwbouw

Het begin van een project start met uw eigen ideeën. Uw wensen staan daarom centraal in al onze activiteiten. Bouwen doen wij niet voor de massa, maar voor u. Daarom wordt elk bouwplan volledig uniek op maat gebouwd. Of het nu gaat om nieuwbouw/ aanbouw aan uw woning of het plaatsen van een gehele schuur onze bouwmethode geeft hierin alle vrijheid.

Wij werken samen met architecten om uw gehele bouwplan te begeleiden. Door onze ervaring hebben we tevens goede contacten met toeleveranciers, onderaannemers en andere gespecialiseerde vakmannen.

VERBOUW

Een verbouwing is een drukke gebeurtenis voor de bewoners van een woning of de gebruikers van een bedrijfspand. Naast het verbouwen gaan de andere activiteiten zoals wonen en werken gewoon door. Door een goede planning en coördinatie weet Bouwservice Bert de Groot hier passend mee om te gaan. Wij denken vanaf het eerste begin concreet met u mee.

Wilt u weten welke aanbouw/verbouw mogelijkheden er voor uw woning of bedrijfspand zijn?
Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

ONDERHOUD

Voor een optimaal waarde behoud van uw woning of bedrijfspand is goed onderhoud vanzelfsprekend. Bouwservice Bert de Groot is u graag van dienst voor alle soorten van onderhoud, zowel groot als klein. Samen zoeken we de voor u de meest geschikte oplossing.

Een aantal mogelijke voorbeelden zijn:

  • Vervangen dak, dakaansluitingen, lood vervangen
  • Vervangen/ plaatsen/ reparatie kozijnen, (dak)ramen en deuren
  • Isolatie daken, vloeren.

Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden.